Een grafische illustratie toont hoe de hotelkrant met de online editor van Hotelcore via drag-and-drop snel en eenvoudig kan worden gemaakt en gedrukt
GEPRINT EN ALS E-PAPER

Hotelkrant

Een grafische illustratie toont hoe de hotelkrant met de online editor van Hotelcore via drag-and-drop snel en eenvoudig kan worden gemaakt en gedrukt
INFOTAINMENT AAN DE ONTBIJTSTAFEL OF HET ZWEMBAD

De favoriete lectuur van uw gasten

Bij een geslaagde start van de dag horen een lekker kopje koffie en een krantje. Verras uw gasten met uw eigen kranteneditie. De mix van interessante weetjes van de dag, uw promoties en onderhoudende inhoud is niet alleen leuk voor uw gasten, maar zet tegelijk uw diensten in de schijnwerpers. Met behulp van een QR-code kunt u uw gasten ook rechtstreeks doorsturen naar uw digitale informatiemap en hen nog meer informatie en interactieve functies aanbieden. En het beste van alles: dankzij onze online vormgever zet u uw hotelkrant met slechts een paar klikken in elkaar!

Gedrukte hotelkrant op een ontbijttafel
Een medewerker van het hotel stelt op de laptop met de online editor van Hotelcore per drag-and-drop de hotelkrant samen
Gäste-lesen-Hotelzeitung-am-Frühstückstisch-©Gastfreund-GmbH_RGB
KLIK, KLIK, KLAAR!

Modulair systeem voor uw hotelkrant

Voortaan zet u uw hotelkrant makkelijk in een paar minuten in elkaar. Allemaal online, met behulp van ons redactiesysteem. Klikken, slepen, inhoud aanvullen en klaar.

Helemaal handig: onze grote databank, waaruit u gratis content kunt halen. Weerbericht, horoscopen, puzzels, evenementen, wandel- en fietsroutes, excursietips en nog veel meer kunt u in een handomdraai integreren. Bovendien kunt u deze inhoud zelfs in verschillende talen gebruiken.

Uiteraard is de online vormgever ook geschikt voor het maken van andere documenten, zoals menu’s, activiteitenprogramma’s, kennisgevingen of personeelsbladen.

Een grafische illustratie van de bouwdoos met drag-and-drop-functie van Hotelcore's hotelkrant.
INDIVIDUEEL EN VEELZIJDIG

Inhoud voor uw hotelkrant

De online vormgever biedt u een reeks elementen die u in uw kranteneditie kunt integreren door ze eenvoudigweg te slepen en neer te zetten. U kunt ook afzonderlijke inhoud opslaan als een sjabloon en het met één klik opnieuw gebruiken in de volgende hotelkrant.

Icon Sammlung_Hotelzeitung-36

Gepersonaliseerde inhoud

U kunt uw nieuws, dagprogramma's, tips voor excursies, avondmenu's, interne aanbiedingen enz. vrij vormgeven.

Icon Sammlung_Rucksack

Tips om de omgeving te ontdekken

U vindt in onze databank talloze tips voor excursies, bezienswaardigheden en andere activiteiten in de regio, die u vrij kunt kiezen.

Icon Sammlung_Karte

Wandel- en fietsroutes

In onze databank kunt u uit duizenden routes (bijv. wandelingen, fietstochten, moutainbike) snel uw favorieten kiezen.

Icon Sammlung_Kalender

Activiteitenkalender

Integreer evenementen en activiteiten uit uw eigen agenda of uw regio.Dat is wat uw gasten willen weten.

Icon Sammlung_Spielkarten

Entertainment

Kleurplaten, sudoku puzzels, horoscopen, moppen en citaten bieden uw gasten volop amusement aan de ontbijttafel of het zwembad.

Icon Sammlung_Wetter

Weerbericht

Uw gasten zijn dankzij de externe interfaces altijd op de hoogte van de dagelijkse weersvoorspellingen voor uw vakantieregio.

Icon Sammlung_Stern

Eigen sjablonen

Sla uw krant of afzonderlijke inhoud op als sjabloon en plaats ze in nieuwe edities. Sneller kan niet!

Icon Sammlung_Malvorlagen

Huisstijl & logo

Een uniforme uitstraling in de huisstijl van uw bedrijf is belangrijk: definieer lettertypes, kleuren en zet uw logo in de koptekst.

Icon Sammlung_Speisekarte

Persoonlijk gebruik

De online vormgever is niet alleen geschikt voor dag- of weekkranten, maar ook voor personeelsbladen, flyers, menu's en nog veel meer.

DE KEUS IS AAN U

Geprint en als e-paper

Sommige gasten lezen liever online, anderen lezen liever van papier. U beslist hoe u uw hotelkrant beschikbaar stelt aan uw gasten – uitgeprint of online in uw digitale gastenmap of op uw website.

Profiteer nu

Deze voordelen heeft u van de hotelkrant

Icon Sammlung_Stern

Hogere klanttevredenheid

Uw gasten zullen genieten van de informatieve en onderhoudende lectuur aan de ontbijttafel of het zwembad.

Icon Sammlung_Uhr

Minder vragen achteraf

De actuele informatie vermindert het aantal vragen van uw gasten en ontlast tegelijkertijd uw team.

Icon Sammlung_Gutschein

Meer omzet

Uw extra opties en diensten staan centraal - uw gasten boeken en uw verkoop stijgt automatisch.

Persoonlijke ervaringen

Dit zeggen onze klanten

4* Kur- und Vitalhotel WiedemannTina Allgaier
Lees verder
"De hotelkrant heeft me overtuigd. Het modulaire systeem is eenvoudig en leuk voor het personeel. De gasten ervaren een uniforme lijn die ook met de andere producten door de hele onderneming wordt doorgetrokken en nemen de krant graag mee naar huis."
3* S Parkhotel MargaretenhofLucie Prusova
Lees verder
"We gebruiken zowel de digitale informatiemap als de hotelkrant van Hotelcore. Waarom? Omdat het design, de eenvoudige bediening via het online systeem, de meerwaarde voor onze gasten en het altijd behulpzame serviceteam ons hebben overtuigd."
3* Romantik Hotel BärenChrista Seiler
Lees verder
"Hotelcore is een grote verademing in onze dagelijkse routine: de tools vereenvoudigen de communicatie met onze gasten, hebben een helder en modern design en zijn gemakkelijk te gebruiken. Alle belangrijke informatie over ons hotel is nu centraal gebundeld en is altijd gratis toegankelijk voor onze gasten."
Havelblau ferienloftsFrau Naue
Lees verder
"We gebruiken de online editor om elk kwartaal de "Havelbode" voor onze gasten te maken. Met actueel nieuws, maandelijkse hoogtepunten qua evenementen en tips voor uitstapjes. Daarmee verrassen wij onze gasten bij aankomst, die altijd zeer tevreden zijn over de persoonlijke service!"
4* Hotel am HopfenseeClemens Behnke
Lees verder
"Met de hotelkrant informeren wij onze gasten dagelijks over wellness-aanbiedingen, nieuws uit het restaurant en tips voor uitstapjes. Amusement moet er ook zijn, daarom integreren wij ook horoscopen of raadsels uit de bestaande datapool in onze ochtendkrant. Het is heel gemakkelijk te maken en onze gasten zijn blij met de persoonlijke service!"
KOM NOG MEER TE WETEN

Succesverhalen van onze klanten

Romantik Hotel Bären nutzt digitale Gästemappe von Gastfreund
Digitale informatiemap| Hotelkrant | Wifi-startpagina

Romantik Hotel Bären

De digitale service brengt alleen al in het hotelrestaurant 2500 euro per maand op en verdient zichzelf in zeer korte tijd terug.

Download de PDF
Hotel Jungbrunn nutzt Tools zur digitalen Gästebetreuung von Gastfreund
Digitale informatiemap | Hotelkrant | Infokanaal | Wifi-startpagina

Hotel Jungbrunn – Der Gutzeitort

Een mix van digitale tools versnelt de check-in, maakt gasten blij, optimaliseert de bezettingsgraad en ontlast het team.

Download de PDF
Narzissen Vital Resort nutzt digitale Gästemappe von Gastfreund
Digitale informatiemap| Hotelkrant | Wifi-startpagina

Narzissen Vital Resort

Moderne service voor gasten van alle leeftijden, inclusief de 50-plussers: eenvoudig, digitaal, effectief en alles onder één dak.

Download de PDF
ONTDEK WIE WIJ ZIJN

Wij geven u graag geheel vrijblijvend meer informatie!

Laat gewoon even uw contactgegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en beantwoorden al uw vragen.