Hotelcore

Een grafische illustratie die de hotel-app van Hotelcore toont
VOOR IEDEREEN DIE MEER WIL

Hotel-app

Een grafische illustratie die de hotel-app van Hotelcore toont
KLAAR IN EEN HANDOMDRAAI

De app voor uw accommodatie

Uw gasten rekenen op digitale dienstverlening. Natuurlijk wilt u aan die verwachtingen voldoen. De digitale tools van Hotelcore ontlasten uw team, optimaliseren werkprocessen, verbeteren de klantenservice en verhogen de omzet. In aanvulling daarop wilt u graag uw eigen hotel-app. Bang dat dit een tijd- en geldverslindend project wordt?

Maakt u zich geen zorgen. Wij hebben alles in huis wat u voor een hotel-app nodig heeft. Leun lekker achterover en laat ons het werk doen. Of het nu een app voor uw hotel, uw vakantiehuis, uw camping, uw hotelgroep of uw hotelketen is – wij bieden u een eenvoudige oplossing die in de smaak zal vallen bij u en uw gasten.

Native app en webversie

Uw merk in de schijnwerpers

Uw hotel-app heeft alle functionaliteiten van de digitale informatiemap. Maar dat is niet alles. U krijgt uw eigen vermelding in de Apple App Store en Google Play Store en uw eigen app-icoon. Bovendien is uw hotel-app ook beschikbaar voor gasten via de internetbrowser als een progressieve web app, volledig zonder download.

Overal integreren wij uw logo en de kleuren van uw huisstijl. Zo wordt het onmiskenbaar úw app.

INSPIREER UW GASTEN

Dit kan uw eigen hotel-app allemaal:

Informatie voor gasten

Informeer uw gasten van A tot Z, over aanbiedingen, diensten, telefoonnummers, hygiëneregels, menu's, dagprogramma's en nog veel meer.

Digitale reisgids

Geeft tips over bezienswaardigheden, evenementen, activiteiten, weer enzovoorts. Deze gegevens zijn al beschikbaar in onze databank.

Journey Mail

Stuur nog voordat de gast aankomt geautomatiseerde e-mails met een link naar de informatiemap. Zo verhoogt u het aantal boekingen en blijft u in contact met de gast.

Feedback & beoordelingen

Vraag discreet om feedback van uw gasten of vraag om een recensie op bekende beoordelingsportalen.

Aanvragen & boekingen

Via interactieve formulieren kunnen uw gasten makkelijk extra opties aanvragen of bijboeken. Denk aan fietsverhuur, sauna, massages, rondleidingen, workshops, etc. - en u verwerkt de reserveringen heel eenvoudig online.

Digitale dienstverlening

Laat uitchecken aanvragen, broodjes bestellen, de schoonmaak van de kamer annuleren, het inschrijvingsformulier invullen en nog veel meer.

Chat & pushberichten

Bereik uw gasten via pushberichten of chat persoonlijk met hen via de geïntegreerde chatfunctie.

Magazines & tijdschriften

Entertainment wordt ook geboden door een bonte selectie van kranten, tijdschriften en magazines die digitaal beschikbaar zijn.

PERSOONLIJK. PLANMATIG. PROFESSIONEEL.

Onze zorgeloze service voor u

Contentcreatie volgens uw wensen

Onze klanten houden van onze support

Profiteer nu

De hotel-app: deze voordelen heeft u ervan

Icon Sammlung_Digitale Speisekarte

Laagdrempelig

Uw hotel-app is gratis te downloaden via de Apple App Store en Google Play Store en via de browser te gebruiker als 'progressive web app'.

Icon Sammlung_Uhr

Minder stress

Veelgestelde vragen van uw gasten worden beantwoord, aanbiedingen worden online geboekt en werkprocessen worden geoptimaliseerd - zonder enige moeite.

Icon Sammlung_Gutschein

Meer omzet

Uw aanbiedingen en diensten staan centraal en kunnen 24/7 worden geboekt. Daardoor stijgen uw omzet en boekingen helemaal automatisch.

Icon Sammlung_Green-Option

Meer duurzaamheid

Allerlei printjes en brochures zijn niet meer nodig. Groene opties, zoals het annuleren van de dagelijkse kamerschoonmaak, zorgen voor nog meer duurzaamheid.

Icon Sammlung_Smiley

Hogere klanttevredenheid

Gasten verwachten vandaag de dag digitale service in hun accommodatie. Maak deze verwachtingen waar! Scoor punten bij uw gasten met uw hotel-app.

Icon Sammlung_Eurozeichen

Lagere kosten

Dankzij uw hotel-app kan uw team beter werken, verloopt de check-in sneller en plant u reserveringen en kamerschoonmaak efficiënter.

Veelgestelde vragen over de hotel-app

Ja en nee. Puur functioneel gezien is de hotel-app identiek aan de digitale informatiemap en bevat hij alles wat belangrijk is voor u en uw gasten. Daarnaast wordt uw app voorzien van uw eigen huisstijl en vermeldingen in de app stores, evenals een branded progressive web app. Wij passen het ontwerp aan uw bedrijfskleuren aan, voorzien het van uw logo en vergroten zo de zichtbaarheid van uw merk.

Natuurlijk! Wij passen de configuratie van de app aan u aan. Of u nu een op zichzelf staande accommodatie bent, zoals een hotel, appartementengebouw of caping, of een overkoepelend merk met meerdere ondernemingen die ieder hun eigen app-content nodig hebben.

Het menu van de digitale informatiemap is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans en Italiaans. Des Weiteren übersetzen wir Ihre Inhalte in alle gewünschten Sprachen.

Ja, dat kan! Via de integreerde chatfunctie bereikt u uw gasten direct. Zo kunt u altijd in de app reageren op vragen en wensen.

Wij leveren u een kant-en-klare hotel-app, inclusief alle content. Vervolgens kunt u de inhoud ervan heel makkelijk zelf online beheren. U krijgt toegang tot ons redactiesysteem, voorzien van een online vormgever. Hiermee kunt u met een paar klikken de inhoud aanpassen. Even opslaan en het is meteen live.

Alles kan, niets moet! Onze hotel app werkt volgens het BYOD principe (Bring-Your-Own-Device). Uw gasten gebruiken ‘m dus op hun eigen apparaat. Wel zo praktisch en hygiënisch. Waar uw gasten ook zijn, u kunt ze bereiken met uw informatie. Bovendien hoeft u niet te investeren in hardware of onderhoud.

Wij bieden u echter ook graag hardware aan als u de digitale gastenmap ook in openbare ruimtes beschikbaar wilt stellen aan uw gasten. Bijvoorbeeld een informatiezuil met aanraakscherm, of tablets met bijbehorende houders. Deze zijn bijzonder geschikt bij de receptie als digitale conciërge die uw gasten 24/7 op een efficiënte manier van antwoorden voorziet.

Meer informatie vindt u hier.

Persoonlijke ervaringen

Dit zeggen onze klanten

3* Familotel FamilienKlub Krug Florian Diezinger
Lees verder
"We hebben geen klassieke hotelmap meer, want bijna elke gast komt toch met zijn smartphone, is voortdurend online en heeft ook liever de informatie digitaal gebundeld op zijn apparaat. Met de tijd meegaan is het devies – ook voor kleinere ondernemingen! Omdat digitalisering iedereen aangaat en vooral ook de horeca."
3* Gasthof Kammbräu Sigrid Kamm
Lees verder
"We hadden nooit gedacht dat het zo simpel zou zijn om onze eigen app te laten maken! Het Hotelcore-team heeft de app volgens onze wensen ontworpen - alles was zeer professioneel en in korte tijd gebeurd. De digitale service is erg populair bij onze gasten en we krijgen er veel complimenten over. Ik vind het vooral fijn dat ik mijn contactpersoon te allen tijde kan bereiken als ik vragen heb."
Campingpark BeaufortAlina Schiefer
Lees verder
“Sinds wij onze gasten onze eigen app aanbieden is een deel van het dagelijks werk van ons receptieteam weggevallen. De meeste gasten zijn sowieso met hun smartphone op reis. Ze slaan er alle belangrijke informatie voor hun vakantie op. Op onze app kunnen onze gasten zelfs voordat ze aankomen alle belangrijke informatie, tips en aanbevelingen voor hun vakantie bekijken. Zo beginnen ze ontspannen aan hun vakantie. Wij zijn zeer tevreden over de simpele bediening van de app. Weer een belangrijke stap in de richting van digitalisering.”
TannenhofSindy Steiner-Tiefenthäler
Lees verder
“We hebben voor onze eigen app gekozen omdat die heel ongecompliceerd is. De set-up verliep heel vlot. Het dagelijkse werk is er makkelijker op geworden voor ons personeel. Onze gasten hebben deze innovatie meteen omarmd: ze gaan vaak op stap met de digitale reisgids. Alle informatie bij elkaar, dat is top!"
DE IDEALE AANVULLING

Digitale infopunten

Wilt u uw hotel-app op een inspirerende manier presenteren in uw accommodatie? Wij hebben wat u zoekt. Onze digitale infopunten presenteren uw digitale gastenmap de klok rond in openbare ruimtes en trekken de aandacht van uw gasten.

KOM NOG MEER TE WETEN

Succesverhalen van onze klanten

Digitale informatiemap als hotel-app

StrandResort Markgrafenheide

Digitale gastenservice: in contact van begin tot eind, minder werk maar meer omzet.

Download de PDF
Romantik Hotel Bären nutzt digitale Gästemappe von Gastfreund
Digitale informatiemap| Nieuwsbrief

Romantik Hotel Bären

De digitale service brengt alleen al in het hotelrestaurant 2500 euro per maand op en verdient zichzelf in zeer korte tijd terug.

Download de PDF
Hotel Jungbrunn nutzt Tools zur digitalen Gästebetreuung von Gastfreund
Digitale informatiemap | Nieuwsbrief | Infokanaal

Hotel Jungbrunn – Der Gutzeitort

Een mix van digitale tools versnelt de check-in, maakt gasten blij, optimaliseert de bezettingsgraad en ontlast het team.

Download de PDF
ONTDEK WIE WIJ ZIJN

Wij geven u graag geheel vrijblijvend meer informatie!

Laat gewoon even uw contactgegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

Hinterlassen Sie uns einfach Ihre Kontaktdaten. Gerne informieren wir Sie unverbindlich über die Hotel-App.

Laat gewoon even uw contactgegevens achter. Wij informeren u graag vrijblijvend over de Hotel-app.

Laat gewoon even uw contactgegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en beantwoorden al uw vragen.

In welke producten bent u geïnteresseerd?

Laat gewoon even uw contactgegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en beantwoorden al uw vragen.